G-F6MPV9K6KG

Zakelijke

Fotografie

Omdat je gezien mag worden

Onderneming in beeld

Je hebt een prachtig bedrijf, waar jouw ziel en zaligheid in ligt en dat mag gezien worden.

Je wil graag mooie beelden voor bijvoorbeeld website, social media en drukwerk. Bedrijfsfoto's zijn onmisbaar. Je wilt graag laten zien wie je bent en waar je bedrijf voor staat.

Ik kan je daarbij helpen. We maken een reportage met een beeldbank waar jouw bedrijf voor staat. Dit kunnen sfeerbeelden zijn maar ook portretfoto’s of ik leg bijvoorbeeld je werkzaamheden vast als een soort documentaire.

Hierna ben je beter zichtbaar voor jouw klanten!

Mensen zien goed wie het gezicht is achter je onderneming en je hebt nu genoeg professionele voor drukwerk en online beeldvorming.

Laat zien waarvoor jouw bedrijf voor staat

Werkwijze in 3 stappen

03

02

01

Afleveren

Fotoshoot

Verkennen en afspraken

Na de shoot ga ik thuis verder voor je aan de slag. Ik maak een selectie van de mooiste foto's en ga deze zorgvuldig bewerken. Mijn streven is om de foto's binnen 14 dagen af te leveren. Je ontvangt deze in een online galerij.

We gaan samen beelden maken. Het is fijn als de omstandigheden zo zijn dat we in rust de foto' s kunnen maken dat geeft de mooiste resultaten.

Wanneer jij aangeeft dat je interesse hebt in een shoot maken we samen een (online) afspraak om jouw wensen te verkennen. Wanneer je akkoord gaat met mijn aanbod gaan we echt aan de slag. Aan de hand van jouw wensen maak ik een moodboard. Dit is tevens de voorbereiding op de shoot.

Een impressie van diverse zakelijke opdrachten

Pedaleur

Pedaleur zet in op meer zichtbaarheid van de diversiteit van hun fietsenaanbod in de regio. We maakten tijdens een golden hour shoot een beeldbank met een diversiteit aan beelden welke inmiddels online worden gebruikt, maar ook op andere beelddragers zoals bijvoorbeeld een bus.

Marion heeft een prachtige locatie in het buitengebied. Het wordt dus weinig gezien door voorbijgangers, des te belangrijker is om je bedrijf online zichtbaar te maken zodat mensen aan de hand van beelden een voorstelling kunnen maken van jouw en jouw missie.

Sfeerbeelden bij mindfulness-coach Marion Kogelman-Bloo

Wil jij de buitenwereld laten zien wat je te bieden hebt?

Is jouw interesse gewekt en denk je dat ik bij jou pas als fotograaf? Neem dan contact op voor een kennismaking of afspraak.

CONTACT

Featured In:

Get In Touch!

Style Me Pretty

Style Me Pretty

The Knot

The Knot

Looks Like Film

Looks Like Film

View More

The Knot

Flothemes