G-F6MPV9K6KG

Familietrots

Natuurlijk Licht Fotografie | ACHTERHOEK | FamilieFotografie

Een shoot met degenen die je zo dierbaar zijn...

"Het is zo waardevol om deze foto's te hebben" zeggen klanten vaak. Uit eigen ervaring kan ik dit bevestigen, het is zo gaaf om mooie familiefoto's te hebben.

Beginnend bij de zwangerschap, daarna de geboorte en de opgroeiende kinderen maar ook tot lang en lang daarna het is zo waardevol om foto's te hebben van en met degenen die je dierbaar zijn.

In afwachting van het perfecte moment komt het er lang niet altijd van. Stel niet langer uit en ga ervoor. Niet geschoten is altijd mis, je kan dus maar beter vaker foto's schieten.

.

Werkwijze

Ik leg jou of jullie graag vast zoals je bent. En dat gaat vaak het beste als de sfeer ontspannen is en we de tijd nemen. Poseren hoeft vaak niet; het gaat vanzelf als je doet wat jullie altijd al doen; dollen met elkaar, een kus, een knuffel. Zo zorgen we voor natuurlijke foto’s met pure emoties.

Als je bij mij een shoot boekt, prikken we een datum en bespreken we vooraf telefonisch de wensen. Ik heb een datumprikker voor shoots op vrijdag, zaterdag en zondag. In overleg kan ik ook kijken naar mogelijkheden op andere momenten.

Op de dag van de shoot gaan we voor een ongedwongen sfeer en maak ik foto’s van jullie. Na betaling van de factuur lever ik binnen 2 weken de foto's aan via een online gallerij.

IK WIL EEN AFSPRAAK MAKEN

Pakketten

Nieuw leven

Zijn jullie in verwachting van een kleine uk, dan biedt ik een pakket aan voor 2 shoots. Een wat kortere tijdens de zwangerschap en in het eerste half jaar na de geboorte een tweede shoot waar ik ruim de tijd voor neem. De shoot is inclusief stylingadvies en na afloop ontvang in totaal minimaal 50 hr bestanden in een online galerij.

(exclusief reiskosten, vanaf 10 km afstand wordt 50 eurocent per km berekend

Combinatiedeal 2 shoots voor

€ 325,-

Boek een shoot

Gezinsshoot

Een fotoshoot op locatie naar keuze met het gezin, we maken foto's samen, alle mogelijke combinaties en voor degenen die willen maak ik ook een portret. De shoot is incl stylingadvies en na de shoot ontvang je minimaal 30 hr bestanden in een online galerij.

(exclusief reiskosten, vanaf 10 km afstand wordt 50 eurocent per km berekend)

Prijs

€179,00

Boek een shoot

Familiefotografie

Een fotoshoot met de hele familie op een locatie naar keuze. Uiteraard wordt er een familiefoto gemaakt, maar ook de huishoudens apart van elkaar en alle mogelijke combinaties en van iedereen die dat wil een portretfoto. Bij een shoot krijg je een stylingadvies. Na afloop ontvang je minimaal 50 foto's in een online galerij. Bij meer dan 12 personen wordt €12,50 per persoon berekend. Bij een reisafstand van meer dan 10 km geldt een vergoeding van 50 eurocent per km.

vanaf

€279,-,

Boek een shoot

Love stories captured in an elegant and timeless way

Nulla ultricies a ornare ut at tortor vitae, et placerat. Vel donec non interdum velit mauris et. Sit viverra egestas sodales a massa.

View More

Featured In:

Get In Touch!

Style Me Pretty

Style Me Pretty

The Knot

The Knot

Looks Like Film

Looks Like Film

View More

The Knot

Flothemes