Selecteer een pagina

INFORMATIE

Werkwijze

Contact

Spreken mijn foto’s jou aan en ben je benieuwd naar mijn werkwijze? Lees dan onderstaande tekst. Heb je daarna nog vragen? Neem dan gerust even contact met mij op. Je kan bellen, een bericht sturen via what’s app of mailen.

 

Het juiste moment en de juiste plek

Als je kiest voor een fotoshoot, stemmen we samen af wat het juiste moment is qua datum en tijdstip. Ook bespreken we welke locatie passend is.

Het is belangrijk dat iedereen goed uitgerust is voor de foto, bij kinderen is dit vaak extra van belang. Dus kiezen we voor een goed moment op de dag. Ook speelt het licht mee, het licht is op zijn mooist als de zon laag staat, net voor zonsondergang. Wil je foto’s met dit magische licht dan passen we het moment daar zoveel mogelijk op aan.

Ook bespreken we wat een passende locatie is. Iedere foto vertelt zijn eigen verhaal, het is dan ook extra mooi dat de locatie past bij jouw verhaal. Als fotograaf kijk ik naar de compositie en het licht.

 

Stylingtips

Voor de fotoshoot ontvang je van mij stylingtips via de mail. 

 

De fotoshoot

Tijdens de sessie neem ik de tijd zodat iedereen zich ontspannen voelt. We bespreken of er nog specifieke wensen zijn. Samen we maken er een mooi moment van. Ik leg het met liefde vast.

 

Na de fotoshoot

Na de fotoshoot heb ik tijd nodig voor de bewerking. Binnen drie weken ontvang je de foto’s in hoge resolutie via We Transfer.

 

2. Prijzen

Er zijn diverse pakketten in ontwikkeling, nadere informatie volgt. Stuur vrijblijvend een mail met jouw vraag en je ontvang een prijsopgave van mij terug.

 

Familietrots

Portretten, Kinderfotografie en Familiefotografie.

Jullie moment

Pure emoties

Een bijzonder moment vastleggen, niet geposeerd, gewoon zoals het is. Er zijn vele bijzondere momenten in een mensenleven om bij stil te staan en vast te leggen voor later. Mooie momenten, maar ook de verdrietige momenten.

Jouw Passie

Maatwerk in overleg:

Portretfotografie

Sfeerreportage

 

Wil je mij bereiken?

Connect with Josine

Connect with Josine