Selecteer een pagina

Wil je mij bereiken?JOSINE, over mij

 

 

PASSIE

Van iedere dag weer een mooie dag maken, dat is leven met passie. Je omringen met mensen waarvan je houdt, datgene doen wat je blij maakt. Het zijn de kleine dingen die zorgen voor een mooie twinkel in je ogen.

 

NATUURLIJK LICHT FOTOGRAAF

Daar geniet ik van, die twinkeling! Die momenten leg ik dan ook met liefde voor je vast. Zoek je een fotograaf die benieuwd is naar wie jij bent, zoekt naar die momenten waarop jouw ogen beginnen te stralen? Dan past mijn stijl van fotograferen wellicht bij jou. Mensen en hun emotie; dat is ook wat ik op ongedwongen wijze wil vastleggen als fotograaf. Creatief en gebruikmakend van het natuurlijke licht, zonder teveel toeters en bellen. Jij zoals je bent, ik alleen met mijn camera zonder reflectieschermen, flitsers enzovoort.

 

ACHTERHOEK

Als je aan een fotograaf  vraagt, waar hou je van? Dan lees je vaak dat ze verzot zijn op het maken van reizen. Dat is zeker leuk; je laten inspireren door een nieuwe omgeving en kennis maken met andere culturen. Ik bezoek graag plekken aan het water en zie geniet van mooie zonsondergangen. Heerlijk is ook de rust en de tijd voor elkaar als je op vakantie bent. Het thuiskomen is toch wel het allerfijnste!

De Achterhoek, dat is mijn thuis. Thuis is ook waar de haard met liefde brandt, waar ik met mijn lief mijn leven deel en onze meiden de wereld ontdekken. De omgeving, met heel veel mooie plekjes om te fotograferen.  De plek waar noaberschap vanzelfsprekend is.

Drie dagen in de week werk ik als wijkverpleegkundige, ik geniet van de ritjes van het ene naar het andere ‘thuis’. De plek waar ieder zijn eigen leven leeft.

Belangrijke waarden voor mij zijn vrijheid en respect. Die waarden zitten hem in kleine dingen, de wind die door je haren blaast, een mooi gesprek of gewoon even lekker gek doen met elkaar.

Dat is wat mij laat stralen!

Maar nu weten jullie al aardig wat over mij, ik ben benieuwd naar jullie! Ik leer je graag beter kennen en ben graag jullie fotograaf! Neem contact met mij op, en dan spreken we elkaar hopelijk snel!

 

 

 

 

 

 

Connect with Josine

Connect with Josine