G-F6MPV9K6KG

Capturing Memories

- Since -

- 2019 -

Natuurlijk Licht Fotograaf

Dit-ben-ik-het-gezicht-achter-Josine-Breukink-Fotografie.

Even voorstellen;

Josine Breukink

Zolang zij zich kan herinneren vindt zij fotograferen al fantastisch. 'Ik kan er veel creativiteit in kwijt'.

Ze zeggen wel eens fotografie is de pauseknop van het leven, dat is het ook voor Josine Breukink. Naast dat je mooie, bijzondere momenten bevriest. Staat zij als fotograaf ook veel meer stil bij het moment. 'Er komt namelijk zoveel samen bij het maken van een foto. Je bent jezelf bewust van je onderwerp; de mensen voor je lens. Maar ook de omgeving, de compositie, het seizoen, moment van de dag, het licht en de instellingen van je camera. Alles staat in dienst voor het maken van een mooie beeld. Daarnaast kan ik tijdens het fotograferen zo op gaan in het moment, dat ik de tijd soms helemaal vergeet.'

'Let's do what we love en do a lot of it'

-Marc Jacobs-

Jouw verhaal in beeld

Josine Breukink is benieuwd naar jouw verhaal, zij vertaalt dit graag in Beeld. Creatief en op een ongedwongen wijze.

Contact

Iedereen heeft zijn eigen verhaal. Ik probeer dan ook aan te sluiten bij wat bij hen past.

Het is fantastisch om mooie herinneringen vast te kunnen liggen.

Mijn gevoel voor inlevingsvermogen, geduld en creativiteit helpen mij hierbij.

Ik vind het fijn als men op zijn gemak is. Dat merk ik ook tijdens het maken van de foto’s. Ik maak gemakkelijk contact en zorg voor een ongedwongen sfeer waarin iedereen zichzelf kan zijn. Wanneer iedereen geniet van het moment, degenen voor en achter de camera zie je dat terug in de foto's. Klanten geven dan ook aan dat ze niet alleen kiezen voor het resultaat van de foto’s maar ook de persoon achter de camera.

Na een shoot vind ik het bijvoorbeeld heerlijk om in mijn eigen bubbel te gaan en de foto’s zorgvuldig te bewerken achter mijn computer. Even helemaal alleen. Dit is ook een creatief proces. Vaak zit ik achter mijn computer met een lach op mijn gezicht. Ik geniet dan weer opnieuw van de beelden, vaak zie je nieuwe dingen die je in het moment nog niet waren opgevallen. Het moment van afleveren blijft altijd een speciaal, alsof je een kunstwerk onthult. Het is fijn om mensen blij te kunnen maken met het resultaat.

Genieten van het moment

Ik hou van een ongedwongen sfeer, ontspannen en lekker jezelf zijn.

Our Vision & Philosophy

Pretium viverra commodo quam tortor, nibh imperdiet amet neque. Metus, massa tortor tincidunt viverra in aliquet. Lacinia elementum viverra eu vestibulum felis.

Learn More

Josine Breukink:

'Love my life'

Ik hou van het leven, omringt door mijn gezin, familie en vrienden.

En dan wonen we ook nog op het mooiste stukje aarde; de Achterhoek. Wat is het fijn om daar samen met onze hond Koosje rond te struinen door de natuur.

Wanneer ik op vakantie ga, zie ik graag het water. Zo komen we heel graag op Vlieland. Waar je daar ook staat, je ziet overal de zee.

Als fotograaf ben ik dol op het licht, vooral mooie zonsopkomsten en zonsondergangen!

Die geven de wereld een gouden randje.

Capturing Memories

- Since -

- 2005 -

Wedding & Couples Photographer

Featured In:

Get In Touch!

Style Me Pretty

Style Me Pretty

The Knot

The Knot

Looks Like Film

Looks Like Film

View More

The Knot

Flothemes